Webdesign Referenties Webhosting Domeinnamen  
   

Webdesign

Uw bedrijf of instelling kan vandaag de dag niet meer ontbreken op het wereldwijde internet. Tegenwoordig zoekt bijna iedereen zijn of haar contacten via het internet. U kunt dus niet gemist worden.

Professioneel

Wij hebben ons in de afgelopen jaren behoorlijk ontwikkeld om een professionele website te maken. Dat kan men zien aan onze professionele uitstraling van de websites die wij ontwikkelen.

Ook voor u kunnen wij een passende website maken die past binnen uw huisstijl. Heeft u nog geen huisstijl? Ook dit kunnen wij voor u realiseren kijkt u eens bij Creative.

Natuurlijk gebruiken wij de nieuwste technieken voor uw toekomstige website. Wij streven er naar om alle websites die wij ontwikkelen toegankelijk te maken voor alle bezoekers dus ook in allerlei verschillende internet browsers.

Op maat

Elke website die wij realiseren is uniek. Elk ontwerp voor een website maken wij speciaal voor u op maat, geen bedrijf is immers hetzelfde en heeft een uniek karakter dus ook in uw website weerspiegelen wij dit karakter.

Dynamisch

Naast het bieden van een website waarin u informatie geeft over uw bedrijf, instelling of diensten maken wij ook website met dynamische eigenschappen denk bijvoorbeeld aan een CMS (Content Management System) waarin u uw eigen website kunt voorzien van verschillende en afwisselende teksten en afbeeldingen. Of bijvoorbeeld een webwinkel met uw producten die uw bezoekers online kunnen bestellen en nog belangrijker kunnen betalen. Wij hebben ruime ervaring met (X)HTML, CSS, JavaScript, PHP en MySQL.

 

Kortom geen uitdaging is ons te groot mocht u dus een website willen met of zonder specifieke wensen neem dan contact met ons op. Wij komen graag een keer vrijblijvend langs om uw wensen te bespreken. Voor contact klik hier.

Voor een greep uit onze eerdere gemaakte websites kunt u kijken bij Referenties.