Webdesign Referenties Webhosting Domeinnamen  
   

Netwerk en internet

Als u meerdere computers heeft in uw bedrijf is het handig om deze in een netwerk aan te sluiten. Hiermee kunt u makkelijk bestanden met anderen in het netwerk delen, allemaal printen op 1 netwerkprinter of allemaal werken op 1 administratieprogramma. Ook kunt u uw netwerk toegankelijk maken voor medewerkers met een laptop, dit kan d.m.v. een draadloos netwerk, wat verbonden kan worden met het huidige netwerk.

Dit kunnen wij vakkundig voor u installeren. Mocht u meer informatie of advies willen neem dan contact met ons op.

Ook is het belangrijk om een betrouwbare verbinding met het internet te hebben voor uw website en email bijvoorbeeld. Hiermee kunnen wij u dienst zijn. Wij kunnen dit voor u aanvragen en aansluiten. Neem voor interesse contact met ons op.

Computer Service

Wij kunnen u ook van dienst zijn bij problemen met uw computer. Vaak komt het voor dat uw computer erg traag word vanwege spyware en/of virussen. Wij kunnen uw computer in de meeste gevallen weer op orde krijgen met verschillende software om spyware en virussen te verwijderen.

Soms komt het voor dat uw computer verschillende kuren gaat vertonen waardoor u niet meer kunt werken op uw computer. In dit soort gevallen kunnen wij vaak de kapotte hardware vervangen. Helaas gaat een computer niet eeuwig mee en wordt er steeds meer snelheid van uw computer verwacht door de nieuwe software. Hiervoor kunnen wij u van dienst zijn met het leveren van nieuwe computers.

Mocht u hulp nodig hebben bij uw computer(s) neem dan contact met ons op.